Om Coacheriet

Jeg hedder Helle Christensen. Jeg er opvokset i Silkeborg. 
Jeg har i årene 1995-2008 arbejdet forskellige steder i udlandet herunder 10 år på Tenerife. Nuværende er jeg bosat i København. Jeg har altid arbejdet i/med grupper og teams både som medarbejder, og som leder med personaleansvar og uden.
Jeg interesserer mig for mennesker og personlig udvikling, og da jeg brænder for at hjælpe andre videre, har jeg valgt at tage en coach uddannelse. Min tilgang er coaching med fokus på personlig udvikling, hvilket for mig er grundlæggende for motivation, glæde, trivsel og bedre samarbejde. Derudover er stresshåndtering herunder forebyggelse og stress behandling noget jeg arbejder med, da vi alle møder stress i hverdagen både privat og på arbejdspladsen. Det handler om at skabe et liv i balance.
Jeg er uddannet Business & Life Coach fra Manning Inspire 2017, og certificeret Stress Coach fra Forebyg Stress marts 2018.

 

Job 

2017 Coacheriet.dk, ejer og Coach
2010  nuværende Teamchef KAB bolig
2007-2008 Marketingsafdeling hos Coral Hotels, Puerto de la Cruz, Tenerife.
2001-2007 Receptionist på Hotel La Quinta Park Suites, Santa Ursula, Tenerife.
Før 2001 Rejseleder og Area Manager for Star Tour på Kreta, Mallorca, Hurghada og Tenerife. Studerende i Barcelona. Hotelarbejde i Limone sul Garda, Italien.

Uddannelse

Certificeret Stress Coach fra Forebyg Stress.
Certificeret Business & Life Coach fra Manning Inspire.
Akademiuddannelse i Ledelse fra CPH Business. Herunder bl.a. Coaching i organisationer, Positiv psykologi i Ledelse, Positiv psykologi i organisationer.
Rejseleder.
BA i engelsk og tysk fra Handelshøjskolen i Aarhus.